Me shumë mundësi po e përdorni gabim Whatsapp-in/ Zbuloni arsyen

Nëse shpesh e gjeni veten duke humbur gjurmët e mesazheve të rëndësishme që keni dërguar në WhatsApp, atëherë ky truk do t’ju ndihmojë.

Mesazhet me yll do ju  ndihmojnë të shmangni zhdukjen e tyre apo eventeve të rëndësishme që ju i keni dërguar me mesazh.

Gjithashtu kjo ju lejon të ruani një adresë, fjalëkalim ose çdo informacion tjetër të rëndësishëm që mund të jeni dërguar nga miqtë dhe familja dhe ta përdori në një moment që ju duhet.

Veçoria, e quajtur mesazhe me yll, siguron që të mos humbni asnjë mesazh kyç në një sërë tekstesh të tjera.

Kjo ju lejon të raportoni disa tekste që më pas mund t’i shkoni dhe t’i shikoni në seksionin “Mesazhet me yll” të aplikacionit.

Për të shënuar një tekst, mbani shtypur mesazhin dhe shtypni “Yll” në menu.

Kjo do ta ruajë atë automatikisht në memorien tuaj të Mesazheve me Yll, e cila ruan të gjitha mesazhet tuaja me yll në një vend./S.K-CNA.al

https://www.thesun.co.uk/tech/17069169/using-whatsapp-wrong-trick-find-important-text/

Artikulli paraprakLista e gjuhëve më të vështira
Artikulli tjetërKatër personat më me ndikim në botën e kriptovalutave, janë të ndryshëm por një gjë e kanë të përbashkët