KODE Labs do të sigurojnë OS Smart Building për një nga zhvillimet më inteligjente në Amerikë, Stream Realty dhe QuadReal

KODE Labs (KODE), një kompani e teknologjisë së pasurive të patundshme me bazë në Detroit, ku bashkëpronar është dhe një i ri shqiptar, njoftoi se është zgjedhur nga QuadReal Property Group dhe Stream Realty Partners për të siguruar sistemin operativ të ndërtesave inteligjente për RiverSouth Property, e cila përbëhet nga më shumë se 350,000 metra katrorë hapësirë ​​e paluajtshme në Austin, Texas.

“Qëllimi ynë është të krijojmë ambiente më inteligjente të ndërtuara në botë”, tha Thano Lambrinos, Zëvendës President i Smart Building Technology & Digital Innovation në QuadReal. “Ne e bëjmë atë duke shfrytëzuar teknologjitë e përparuara për të krijuar përvoja të përdoruesit dhe për të nxitur efikasitete operacionale që optimizojnë kostot, përmirësojnë mjedisin tonë dhe krijojnë vende pune të sigurta dhe të shëndetshme. Një platformë operative e integruar dhe e shkallëzuar e drejtuar nga të dhënat është kritike në realizimin e këtyre qëllimeve, dhe, për RiverSouth, ky ishte një fokus kryesor për ne dhe partnerët tanë në Stream”.

RiverSouth do të sigurojë një vend pune të qëndrueshëm, fleksibël dhe të sigurt, të përqendruar në ofrimin e një përvoje të përgjithshme të pakrahasueshme ndërtimi. Sistemi Smart Building i KODE Labs do të mbledhë të dhëna të drejtpërdrejta në një hapësirë të vetme për operacionet, për të vizualizuar, planifikuar dhe koordinuar në kohë reale duke mundësuar caktimin inteligjent, analizën parashikuese dhe optimizimet e energjisë.

Për më tepër, OS i KODE do të shërbejë si platformë e centralizuar e të dhënave që integron të gjitha pajisjet e tjera IoT, duke lejuar rrjedhën e të dhënave midis sistemeve të ndryshme siç kërkohet për të optimizuar më mirë operacionet e ndërtimit. “Ne nuk mund të ishim më të ngazëllyer për të punuar me Stream dhe QuadReal për të vazhduar shtyrjen e kufijve për ndërtesat e së ardhmes”, tha Etrit Demaj, Bashkëthemelues dhe President në KODE Labs.

“RiverSouth do të vendosë një pikë referimi të ndërtimit inteligjent në të gjithë botën dhe ne jemi të përulur që jemi pjesë e ekipit të projektit”. Ndërtesa 15-katëshe e RiverSouth do të sigurojë një vend pune të qëndrueshëm për shumë qiramarrës. Duke filluar nga standardet e ndërtimit të gjelbër në masat e ndërtimit të Wellness, është qëllimi i përbashkët i Stream dhe KODE Labs, për të ndërtuar ndërtesën më të zgjuar në qendër të Teksas. “Austin është gati për këtë”, tha Eric Herron, Zëvendës President i Zhvillimit dhe Ndërtimit në Stream Realty Partners.

“Ne jemi të gëzuar të jemi pjesë e një ekipi të tillë dinamik, duke përfshirë KODE Labs, që maksimizon potencialin e një ndërtese për përvojë dhe mirëqenie optimale të përdoruesit”. Data e pritshme e përfundimit e RiverSouth është fundi i vitit 2021. Rreth Laboratorëve KODE Labs është një kompani e teknologjisë së pasurive të patundshme që ofron një sistem operativ të nivelit të ndërmarrjes, agnostik dhe shitës, i cili mundëson integrimin e sistemeve kryesore të ndërtimit, pajisjeve IoT dhe softwer-it tjetër operacional në një platformë të centralizuar, të përqendruar në të dhëna.

Kjo lejon vizualizimin, kontrollin, ndarjen e të dhënave ndërmjet sistemeve të ndryshme dhe optimizimin e ndërtesave që gjenerojnë kursime të energjisë, efikasitete operacionale dhe krijojnë një përvojë përgjithësisht më të mirë për qiramarrësit e ndërtesave, vizitorët dhe operatorët.

NEWSWIRE

Artikulli paraprakErdogan u bën thirrje turqve të bojkotojnë produktet franceze
Artikulli tjetërNë mbrojtje të investitorëve millienial