A po ju ndihmon faqja juaj e internetit të shisni më shumë?

Ne priremi të mendojmë për shitjet e korporatave në lidhje me faktet dhe shifrat, por në të vërtetë ne të gjithë jemi njerëz dhe i marrim vendimet tona emocionalisht.

Shumë shpesh, nuk është një betejë e logjikës dhe e mendjes, është një betejë e zemrës. Kur merrni një po të ndjerë nga dikush, është e shkëlqyer.

 

Ne të gjithë ndiejmë gjëra. Ne e dimë se çfarë ndjen konsumatori ynë dhe pse u duhet një zgjidhje.

 

Një mënyrë se si mund ta kuptoni para se të flasë me ju është përmes faqes tuaj të internetit. Kur po mendoni të punoni me dikë, ose të blini një produkt të ri, bëni hulumtimin tuaj, apo jo? Do të kërkoni rreth rekomandimeve dhe do të shikoni në faqet e internetit. Çfarë po u thoni klientëve tuaj para se të takohen me ju? Mendoni për ta dhe atë që ata po përjetojnë dhe përdoreni për të shkruar një kopje të faqes në internet që kap vëmendjen e klientët e mundshëm.

Një biznes lokal kishte një mesazh vërtet të qartë. Në faqen e internetit shkruante kështu: “ju keni këtë problem, keni provuar këtë zgjidhje, por nuk funksionoi. Kjo ishte shumë zhgënjyese për ju”. Ata e kishin aplikuar mjaft mirë teorinë e copyrightit.

Kjo është një formulë e thjeshtë që mund të ndiqni kur jeni duke shkruar kopjen e faqes suaj të internetit. Vendoseni veten në vendin e klientëve tuaj.

A keni vizituar ndonjëherë uebfaqen e dikujt, e keni lexuar atë dhe keni menduar, ‘por çfarë bëni?’ Ndonjëherë nuk është aspak e qartë se çfarë ofron dikush, ose si mund të ndihmojë.

Ju nuk do të donit që dikush të ndihet kështu kur viziton faqen tuaj të internetit. Veproni si një klient i mundshëm dhe vizitoni faqen tuaj, a është e qartë për dikë që nuk ju njeh se çfarë bën konsulenca juaj? A është shkrimi juaj bindës? Nëse jo, duhet të rishikoni kopjen e faqes suaj të internetit.

Linkedin

Artikulli paraprakKamata dhe historiku i saj
Artikulli tjetërOBSH refuzon planet e BE për pasaportën e vaksinimit: Nuk dihet sa zgjat imuniteti