Duke marrë një rol më proaktiv në procesin e angazhimit të klientit, do të merrni vlerësimet që forcojnë markën tuaj dhe sjellin edhe më shumë shitje. Kur bëhet fjalë për sigurimin e rritjes së qëndrueshme të biznesit, ndonjëherë mund të duket sikur kemi një numër të madh opsionesh të...
Po ndihet vjeshta mbarë vendit, që do të thotë është koha për erëza, xhupat komodë dhe fatmirësisht për lexuesit, njoftimi i listës së shkurtër për Financial Times dhe McKinsey’s  për çmimin vjetor të Librit më të Mirë të Biznesit. Si kurrë më parë, lista u ofron atyre që janë të...
Tim Ferriss është një djalë shumë i suksesshëm. Që nga dalja në treg e bestsellerit të tij masiv The 4 Hour Workweek, 13 vjet më parë, Ferriss ka grumbulluar një pasuri, ka nxjerrë katër libra të suksesshëm, ka filluar një podcast të njohur, ka investuar në startup-e të shumta dhe...
Përgatiti: Enis Rama   Allahu i Madhëruar e krijoi njeriun nga një përzierje e bashkëdyzuar e cila në vete pëmban virtyte dhe vese. Arsyeja e kësaj është të sprovohet njeriu, se cila nga këto dy fuqi do të ngadhënjejë te ai. Me përfilljen e mësimeve Hyjnore dhe arsyes së shëndoshë, ai do...
Revista Forbes i ka dedikuar një shkrim shqiptaro-amerikanit Premtim Gjonbalic dhe firmës së tij Butler Hospitality që shërben si “kuzhinë fantazmë” e disa prej hoteleve më të famshëm në New York e përtej. Revista shkruan për idenë gjeniale të tij që më parë nuk ekzistonte në hotelet e vendit....
A duhet të aplikoni për punë në kohë pandemie? Çfarë do të thotë pandemia koronavirus për ata që kërkojnë punë? Ndërkohë që kompanitë po kalojnë drejt punës në distancë (online) për të luftuar pandeminë koronavirus dhe një numër në rritje punëtorësh po pushohen ose po marrin leje, ju mund të pyesni...
Jeni  të interesuar për një karrierë të re? Nëse është kështu, është e rëndësishme që të merrni  kohë për të vlerësuar gjendjen tuaj të tanishme, për të shqyrtuar mundësitë e karrierës dhe për të zgjedhur një karrierë që do të jetë e kënaqshme për ju. 1. Vlerësoni punën tuaj aktuale. Mbani...
Anipots