Ja se çfarë konsiderojnë punonjësit më stresuese se sa të kenë një shef të keq, kolegë të vështirë ose udhëtim të gjatë.Nga orët e gjata tek shefët e këqinj, një numër çështjesh mund të shfaqen në vendin e punës. Mirëpo, nga ato, shumica e punonjësve kanë zbuluar se posedimi...
Si të merrni më të mirën nga çdo eksperiencë pune Çdo eksperiencë pune ka vlerë, edhe nëse ajo është një intership, një punë me kohë të pjesshme apo me kohë të plotë. Edhe punët që ndoshta ju nuk i keni pëlqyer ndoshta fare kanë vlerë.Madje ju mund të mësoni...
SUKSESI NË AHIRETPas vdekjes së tij njeriu do ta posedojë Vetëm shtëpinë të cilën më parë e ka ndertuar Nëse e ka ndërtuar më të mira, ateherë qëndrimi i tij në të do të jetë i këndshëm, E nëse e ka ndërtuar me të këqija, ateherë qëndrimi i tij në të do të jetë...
Sipas Daily Sabah, rreth 26 shtete kanë kontaktuar autoritetet turke përmes ambasadave të tyre në Ankara ose përmes ministrive të tyre të shëndetësisë për të marrë informacion mbi përvojat e Turqisë dhe mënyrat për të luftuar korona virusin. Në atë listë përfshiheshin vendet më të goditura, si Italinë, Iranin...
Shumica e njerëzve besojnë se i gjymtuari i vërtetë është ai që ka humbur mundësitë elementare për një jetë normale. Kjo kategori njerëzish që jeta i ka sprovuar me aftësi të kufizuara janë të shpërblyer në fenë Islame. Ata kanë statusin e tyre të kujdesit, respektit dhe mbështetjes. Ndërsa...
A ekzistojnë tipare të cilat i dallojnë qeniet humane që i përkasin seksit mashkull? A ekzistojnë tipare të cilat i dallojnë qeniet humane të seksit femër? A është çdo burrë një rast më vete, me cilësi dhe karakter specifik? A ekzistojnë kode që e ndihmojnë femrën ta kuptojë më...
Pas një besimi të sinqertë dhe këmbëngulës, nuk ka asgjë që e bën njeriun më të lumtur sesa një mik dhe vëlla i sinqertë. Vëlla i cili pyet për ju kur mungoni, të cilit i mungoni shumë nëse nuk ju ka takuar një kohë të gjatë, i cili ndjen...
Eurozona vuan nën papunësinë e lartë, lufton kundër recesionit, rënkon nën peshën e borxheve shtetërore. Por ajo që i shkakton më shumë probleme bashkimit monetar është varësia mes bankave dhe shteteve. Me para të lira bankat qendrore u përpoqën rreth 19 vjet më parë të pengonin një recesion pas shpërthimit...
Masa u kthye papritur kundër iniciatorit: Me një formulim të vogël synohej të diskriminoheshin prodhimet gjermane në Britaninë e Madhe. Ideja rezultoi e suksesshme (për prodhuesit gjermanë). Made in Germany – kjo etiketë nuk është shpikje gjermane Ajo u krijua si rezultat i ligjit britanik për markat tregtare, i cili...
Ky shkrim i sotshëm ka të bëjë me mënyrën e udhëtimit të Muslimanit Produktiv! Si mund të arrini më së miri ta shfrytëzoni kohën në ato orë të gjata në rrugë në mënyrë që më të vërtetë ato të shtojnë vlerën e jetës tënde (dhe botës tjetër) në vend...