Banorët kosovarë gjithnjë e më shumë janë duke blerë ushqim të prodhuar në vend, por si konsumatorët, ashtu edhe ekspertët e biznesit pranojnë se duhen marrë masa për të përmirësuar cilësinë e prodhimeve vendase.Kryetari i Aleancës kosovare të Biznesit Agim Shahini tha se konsumi i prodhimeve vendase është rritur...
Më shumë se gjysma e punëtorëve në sektorin e ndërtimtarisë janë pa kontrata pune. Në këtë sektor bëhen edhe shkeljet e ligjit sa i përket pushimit mjekësor, orëve të punës, kompensimit në rastet e lëndimeve në punë dhe ka mungesë të mjeteve për siguri në punë.Këto janë disa nga...
Rikalo dhe homologu i tij turk Fakibaba janë dakorduar për nënshkrimin e një marrëveshjeje bashkëpunimi për eksportin e produkteve kosovare  PRISHTINË (AA) - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural i Kosovës, Nenad Rikalo dhe homologu i tij turk Ahmet Eşref Fakibaba janë dakorduar për nënshkrimin e një marrëveshjeje bashkëpunimi...